Door de therapie bij Mariette Bogaers heb ik eindelijk na jaren mijn eigen gevoel weer durven te volgen. Ik had dit de voorgaande jaren erg verwaarloosd en had daardoor lichamelijke klachten en voelde me niet de ‘gelukkige’ persoon die ik graag wilde zijn en die ik vroeger was.

Ondanks dat het moeilijk was heb ik kansen die voorbij kwamen aangegrepen. Het vergde veel doorzettingsvermogen en moed om weer zelfverzekerd te worden en daardoor weer in te zien waar mijn passie echt ligt. Ik luister nu beter naar mijzelf en vertrouw op mijn gevoel, mijn hart is nu weer geopend.

Judith Gerrits

 

Door de therapie bij Mariette ben ik gestopt met touwtrekken in mezelf. Dit hebben we verwezenlijkt door op zoek te gaan naar oude patronen en deze te doorbreken. Middels gesprekken en visualitatie vond ik veel antwoorden in mezelf. Door de therapie durf ik mijn eigen ruimte weer te nemen en in te richten. Daarnaast hielp ze me bij de bewustwording van hoe vroegere gebeurtenissen mijn hedendaagse leven bepalen. Deze bewustwording geeft mij de kracht om anders te handelen. Na de therapie voelde ik me vrijer waardoor ik meer lucht kreeg en de situatie beter kon overzien . Mariette is empatisch, begripvol en ondersteunt in het verwoorden van weggestopte gevoelens.

Vrouw, 23 jaar

 

In de gesprekken met Mariette zijn we aan de slag gegaan met het beheersbaar maken van mijn perfectionisme.  Ik was erg vermoeid door de dingen die ik mezelf ‘verplichtte’ te doen en het negatieve oordeel over mezelf en mijn prestaties. Mariette stelde vragen die mij nog nooit eerder gesteld waren. Niet door mezelf en ook niet door anderen. Daardoor ging ik dieper/anders over vroegere en huidige patronen in mijn gedrag nadenken. De gesprekken en de daaruit voortkomende vragen, opdrachten en inzichten hebben ervoor gezorgd dat ik voortaan een stuk vriendelijker ben voor mezelf. Ook besef ik dat tijdig ontspannen voor mij een van de sleutels is naar meer rust in mijn hoofd. Hartelijk dank nogmaals Mariette, jouw verhelderende vragen, opdrachten en therapeutische activiteiten hebben mij meer vrijheid gegeven om te doen wat ik kan en eerder tevreden te zijn met mijn prestaties en mezelf.

Vrouw, 41 jaar.